Onze Business Units

Mercedes-Benz Cars

Wat ook uw behoeften zijn – overwegend ritten in de stad, frequente zakenreizen, een ruime gezinswagen of racepret in uw vrije tijd – het aanbod van de merken van Mercedes-Benz Cars omvat telkens weer de juiste wagen voor elk gebruik. Van de hoogwaardige kleine modellen van smart over de premium wagens van Mercedes-Benz en Mercedes-Maybach tot de high performance auto’s van Mercedes-AMG.

We streven ernaar om voor onze klanten de veiligste, comfortabelste en efficiëntste voertuigen te ontwerpen en om die met een onberispelijke kwaliteit in onze vestigingen overal ter wereld te bouwen. We passen het ontwerp en de specificaties van onze voertuigen aan de specifieke behoeften van de klanten in verschillende markten aan. Tegelijk zetten we onze onderzoeksinspanningen voort om telkens weer nieuwe innovaties uit te brengen die onze leiderspositie in de auto-industrie onderstrepen.

Bij Mercedes-Benz Cars – met hoofdkantoor in Brussel en verantwoordelijk voor de hele Benelux – bieden we uitdagende loopbanen aan waar jouw ambities centraal staan in onze organisatie. Ontdek meer over de carrièremogelijkheden bij Mercedes-Benz Cars.

Mercedes-Benz Vans

Om perfect werk te leveren, heb je een betrouwbare partner nodig. En zulke partners heeft Mercedes-Benz Vans in zijn aanbod – in alle afmetingen: de kleine Citan, de middelgrote Vito of de grote Sprinter. De bedrijfsvoertuigen van Mercedes-Benz Vans staan niet alleen bekend om hun grote betrouwbaarheid en kwaliteit, maar behouden ook lang hun waarde. Helemaal in lijn met de slogan van het merk: “Born to run”.

Onze klanten doen hun voordeel met de innovatieve kracht en het leiderschap van Mercedes-Benz Vans. Moderne veiligheidssystemen maken het mogelijk om ongevallen te voorkomen, of om de gevolgen ervan te beperken. Dankzij nieuwe aandrijflijnen – van moderne dieselmotoren tot elektrische aandrijvingen – draagt het marktsegment van de bestelwagens in grote mate bij tot een zuiver milieu. En niet onbelangrijk, de voertuigen geven blijk van de kenmerkende en doordachte designexpertise van Mercedes-Benz waardoor ze zich bijzonder praktisch tonen en het dagelijkse werk van onze klanten vereenvoudigen. Kortom, Mercedes-Benz Vans heeft voor elke job het geschikte voertuig.

Werken binnen Mercedes-Benz Vans betekent aan de slag gaan in een dynamische organisatie, waar veel waarde wordt gehecht aan diversiteit, motivatie en eigen inbreng. Zijn bestelwagens en mobiliteit je passie? Stap dan bij ons in een boeiende carrière!

Mercedes-Benz Financial Services

Als een dochteronderneming van Daimler AG specialiseren we ons in financiële en mobiliteitsdiensten. Onze dienstverlening varieert daarom van verhuur, leasing en financiering over verzekeringen tot op apps gebaseerde mobiliteitsoplossingen zoals autodelen, Mobility-as-a-Service (Maas) of innovatieve vervoersdiensten. Een van onze belangrijkste succesfactoren is ons aantrekkelijk en innovatief aanbod diensten op het vlak van autofinanciering en -verzekering. Daimler Mobility AG boekt al sinds jaren recordcijfers.

Tegelijk ontwikkelt Daimler Mobility AG zich consequent tot een geïntegreerde leverancier van mobiliteitsdiensten. Een historische stap in die richting is de joint venture met BMW Group. Die joint venture bereikt nu meer dan 60 miljoen klanten over de hele wereld door de mobiliteitsdiensten van de twee bedrijven te bundelen.

Het basisprincipe daarbij is dat innovatieve mobiliteit alleen met de allernieuwste technologieën werkt die we zorgvuldig ontwikkeld en ontworpen hebben – ongeacht of het om artificiële intelligentie, blockchain of data-analyse gaat. We onderzoeken de mogelijkheden van de digitalisering en passen ze toe op het vlak van autonoom rijden, elektrische mobiliteit, financiering en allesomvattende mobiliteitsdiensten. Onze allereerste doelstelling bestaat erin om mobiliteit te financieren, te verzekeren en te vereenvoudigen! Dat is waarom we onze ambitie in drie eenvoudige woorden hebben samengevat: WE MOVE YOU (we zetten u in beweging). Dat is hoe we het nieuwe mobiliteitstijdperk zien.

Mercedes-Benz Own Retail

De verkoop en de diensten van Mercedes-Benz aan onze eindklanten worden door het officiële Mercedes-Benz Dealernetwerk waargenomen. Dit netwerk bestaat enerzijds uit onafhankelijke, door het merk de ster erkende, partners. Anderzijds zijn er de filialen van Mercedes-Benz, die ondergebracht zijn in een aparte juridische entiteit – met name de Own Retail.
Van verkoop over dienstverlening tot onderhoud en herstellingen, binnen de Own Retail organisatie sta je midden in de actie en sta je dagelijks in contact met de eindklant.

Wil je aan de slag binnen het dynamische team van de Own Retail? We bieden je een brede waaier van jobs aan; van technici over administratie en marketing tot management. Dit bekent meteen ook dat de doorgroeimogelijkheden legio zijn – zowel functie-inhoudelijk als geografisch. We zien je kandidatuur en spontane sollicitatie graag tegemoet.