Organisaties

Mercedes-Benz Cars

Wat jouw behoeften ook zijn – stadsritten, zakenreizen, een ruime gezinswagen of racen in je vrije tijd – het aanbod van de merken van Mercedes-Benz Cars omvat de juiste auto voor elk gebruik. Van de hoogwaardige kleine modellen zoals smart, premium auto’s van Mercedes-Benz en Mercedes-Maybach tot de high performance auto’s van Mercedes-AMG.

We streven ernaar om voor onze klanten de veiligste, comfortabelste en efficiëntste voertuigen te ontwerpen en die met een onberispelijke kwaliteit in onze vestigingen overal ter wereld te produceren. We passen het ontwerp en de specificaties van onze voertuigen aan de specifieke behoeften van de klanten in verschillende markten aan. Tegelijk zetten we onze onderzoeksinspanningen voort om telkens weer nieuwe innovaties uit te brengen die onze leiderspositie in de auto-industrie onderstrepen.

Bij Mercedes-Benz Cars bieden we een uitdagende loopbaan waarbij jouw ambities centraal staan. Ontdek meer over de carrièremogelijkheden bij Mercedes-Benz Cars.

Mercedes-Benz Vans

Om perfect werk te leveren, heb je een betrouwbare partner nodig. Over zulke partners beschikt Mercedes-Benz Vans in alle afmetingen: de compacte Citan, de middelgrote Vito en de grote Sprinter. De bedrijfsvoertuigen van Mercedes-Benz Vans staan niet alleen bekend om hun grote betrouwbaarheid en kwaliteit, maar behouden ook lang hun waarde. Helemaal in lijn met onze slogan: “Born to run”.

Onze klanten doen hun voordeel met de innovatieve kracht en het leiderschap van Mercedes-Benz Vans. Moderne veiligheidssystemen maken het mogelijk ongevallen te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken. Dankzij nieuwe aandrijflijnen – van moderne dieselmotoren tot elektrische aandrijvingen – draagt het marktsegment van de bestelwagens bij aan een zuiver milieu. Bovendien geven de voertuigen blijk van de kenmerkende en doordachte designexpertise van Mercedes-Benz waardoor ze bijzonder praktisch zijn en het dagelijkse werk vereenvoudigen. Kortom, Mercedes-Benz Vans heeft voor elk karwei het geschikte voertuig.

Werken binnen Mercedes-Benz Vans betekent aan de slag gaan in een dynamische organisatie, waar veel waarde wordt gehecht aan diversiteit, motivatie en eigen inbreng. Zijn bestelwagens en mobiliteit jouw passie? Stap dan bij ons in, in een boeiende carrière!

Mercedes-Benz Financial Services

Als een dochteronderneming van Daimler Mobility AG specialiseren we ons in financiële en mobiliteitsdiensten. Onze dienstverlening varieert daarom van verhuur, leasing, financiering, advies over verzekeringen tot op apps voor mobiliteitsoplossingen zoals autodelen, Mobility-as-a-Service (Maas) of innovatieve vervoersdiensten. Een van onze belangrijkste succesfactoren is ons aantrekkelijk en innovatief aanbod op het vlak van autofinanciering en -verzekering. Daimler Mobility AG boekt al sinds jaren recordcijfers.

Tegelijk ontwikkelt Daimler Mobility AG zich consequent tot een geïntegreerde leverancier van mobiliteitsdiensten. Een historische stap in die richting is de joint venture met BMW Group. Die joint venture bereikt nu meer dan 60 miljoen klanten over de hele wereld door de mobiliteitsdiensten van de twee bedrijven te bundelen.

Het basisprincipe hierbij is dat innovatieve mobiliteit alleen met de allernieuwste technologieën werkt die we zorgvuldig ontwikkeld en ontworpen hebben – ongeacht of het om artificiële intelligentie, blockchain of data-analyse gaat. We onderzoeken de mogelijkheden van digitalisering en passen ze toe op het vlak van autonoom rijden, elektrische mobiliteit, financiering en allesomvattende mobiliteitsdiensten. Onze allereerste doelstelling is om mobiliteit te financieren, te verzekeren en te vereenvoudigen! Dat is waarom we onze ambitie in drie eenvoudige woorden hebben samengevat: WE MOVE YOU. Dat is hoe we het nieuwe mobiliteitstijdperk zien.

Own Retail

De verkoop van onze voertuigen en diensten aan onze eindklanten wordt door het officiële Mercedes-Benz Dealernetwerk uitgevoerd. Dit netwerk bestaat enerzijds uit onafhankelijke partners. Anderzijds zijn er de filialen van Mercedes-Benz, die ondergebracht zijn in een aparte juridische entiteit, namelijk Own Retail. Van verkoop tot onderhoud en herstel, binnen de Own Retail organisatie sta je midden in het proces en sta je dagelijks in contact met de eindklant.

Wil je aan de slag binnen het dynamische team van Own Retail? We bieden je een brede waaier van functies aan: van technische functies, administratief tot marketing en management. Dit betekent dat de doorgroeimogelijkheden legio zijn. We zien je sollicitatie graag tegemoet!