We are all in for changeAre you too?

Interessegebieden
Locatie

Interessegebied

>

Digital

De wereld van de mobiliteit verandert snel. Daimler wil koploper zijn en blijven in de automotive sector. We werken steeds meer digitaal, dit komt de onderlinge samenwerking ten goede en heeft een positief effect op de diversiteit aan culturen binnen onze organisatie. Deze digitale transitie zal zich verder ontwikkelen en is één van de belangrijkste prioriteiten in onze bedrijfsstrategie. Wil jij ook impact hebben en onderdeel zijn van deze transitie?
BartjanChief Digital Officer
Digital
>

People

Bij Mercedes-Benz werken veel verschillende mensen met diverse achtergronden. Diversiteit vinden wij erg belangrijk in onze organisatie, omdat wij geloven dat diversiteit bijdraagt aan een positieve werksfeer, creativiteit en co-creatie. Het samenwerken met gedreven en ambitieuze collega's helpt ons de organisatie van de toekomst te bouwen. Het actief leveren van een bijdrage aan deze toekomst is een mooie uitdaging en erg leuk om te doen!
MaxRecruitment & Development Specialist
People
>

Finance

Werken bij Mercedes-Benz betekent voor mij werken voor een mooi automerk met leuke collega’s en uitdagende ontwikkelingen. Elke dag is anders. Ik had een erg leuk eerste sollicitatiegesprek voor de functie van financieel medewerker en diezelfde middag werd ik gebeld of ik voor een tweede gesprek wilde komen. Ook dit gesprek beviel erg goed en leidde ertoe dat ik de baan kreeg. Nu, iets meer dan een jaar later, heb ik een volgende stap kunnen maken naar de functie van financieel expert! Als medewerker heb ik kunnen ervaren dat Mercedes-Benz meedenkt over mijn toekomst en hoe ik mezelf verder kan ontwikkelen op persoonlijk gebied, maar ook op professioneel gebied.

MaritFinancieel Expert
Finance
>

Sales

Als premium merk is Mercedes-Benz een van de leiders in (technologische) ontwikkelingen binnen de Automotive. Het internationale karakter van de organisatie speelt hierbij een belangrijke rol. Door het internationale karakter heb je veel contact met afdelingen en collega’s uit andere landen. De organisatie is constant in beweging en aan verandering onderhevig. Dit maakt het werken bij Mercedes-Benz interessant en uitdagend. Je hebt de kans om je eigen weg te vinden, jezelf te ontwikkelen en het verschil te maken.
JaccoManager After Sales
Sales
The perfect environment for professional and personal growth.

We are all in for change. Are you too?

>

Marketing & Communication

In ons team werken we volgens de Agile methode. We starten de dag met een 'daily standup' , dit is onderdeel van Scrum waar we onze prioriteiten van de dag bespreken. Naast de verschillende meetings die we op een dag hebben, nemen we deel aan creatieve en gave events. We werken flexibel, dat betekent dat je kunt werken vanuit huis, vanuit ons kantoor in Brussel of zelfs vanuit ons kantoor in Stuttgart.
BartjanChief Digital Officer
Marketing & Communication
>

Service & Support

Wanneer je voor Mercedes-Benz werkt, kom je in de wereld van Daimler terecht. Je leert hier veel over de technologie achter de voertuigen en de innovatieve ontwikkelingen die gaande zijn over de gehele wereld. Werken bij Mercedes-Benz zorgt voor vele kansen en mogelijkheden over de hele wereld. Veel collega’s werken al vele jaren voor Mercedes-Benz, zo zie ik mijn toekomst ook!

DuyguSr. Business Engineer
Service & Support
A culture of creativity and trust.

We are all in for change. Are you too?

>

Leadership

Iedere dag is anders. Over het algemeen start ik mijn dag als volgt: bijpraten met het team en collega’s, het monitoren van de ontwikkelingen binnen afdelingsprocessen – bijsturen waar nodig, boardcollega’s en andere stakeholder updaten over onze KPI’s, werken binnen projecten of andere verbeterinitiatieven. Verder voer ik overleg met onze collega’s van het servicecenter in Berlijn. Dit doe ik voor 50% in Utrecht en de andere 50% in Brussel. Mijn team heeft mij genomineerd voor de European Excellence Award. Er gaat niets boven zo'n teken van waardering, hier ben ik trots op!

VanessaManager Collections & Litigation
Leadership
>

Technical

Werken in de automotive wereld voor één van de mooiste en beste premium voertuigfabrikanten was voor mij een grote wens. Vlak voor het einde van mijn stage op de afdeling Sales Engineering werd ik op een vrijdagmiddag blij verrast door mijn leidinggevende: of ik na mijn stage niet wilde blijven om een vrijgekomen vacature in te vullen. Ik was nog niet klaar met mijn studie, maar gelukkig heeft Mercedes-Benz mij in staat gesteld om mijn studie te combineren met fulltime werken. Deze kans heb ik aangegrepen en ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze! Ik wil mijn carrière hier graag verder ontwikkelen, want wat is nou mooier dan werken bij Mercedes-Benz? Inmiddels heb ik ook gezien dat de carrièrekansen bij Mercedes-Benz erg groot zijn!
NielsMedewerker Homologatie
Technical