De veranderingen binnen de mobiliteit gaan razendsnel en we gaan een interessante toekomst tegemoet. Wij zijn klaar om deze toekomst te schrijven. Van oudsher zijn wij de uitvinders van de auto en we zijn actief bezig met de mobiliteit van morgen.

We hebben duidelijke doelen; het maken van de beste producten, het zijn van een wereldwijde leider op het gebied van groei en technologie en digitalisering integreren in onze bedrijfsstrategie.

Wij gebruiken de kracht van digital en werken samen om onze organisatiecultuur af te stemmen op de nieuwe mogelijkheden die de technologie ons biedt. We standaardiseren systemen en creëren nieuwe platforms die onze teams wereldwijd verbinden.

Dit stelt ons in staat om van collega’s te leren en de digitale ontwikkelingen beter te begrijpen en hierop in te spelen. Digitalisering is onze voornaamste focus en heeft daarom een hoge prioriteit in onze bedrijfsstrategie. We zijn continu op zoek naar talenten met innovatieve ideeën die bijdragen aan onze transformatie naar een aanbieder van mobiliteitsdiensten. Bekijk onze vacatures in het interessegebied ‘digital’ om de mogelijkheden bij Mercedes-Benz te ontdekken.