We are all in for changeAre you too?

Interessegebieden
Locatie

Interessegebied

>

Digital

De wereld van de mobiliteit verandert snel. Daimler wil koploper zijn en blijven in de automotive sector. We werken steeds meer digitaal, dit komt de onderlinge samenwerking ten goede en heeft een positief effect op de diversiteit aan culturen binnen onze organisatie. Deze digitale transitie zal zich verder ontwikkelen en is één van de belangrijkste prioriteiten in onze bedrijfsstrategie. Wil jij ook impact hebben en onderdeel zijn van deze transitie?
BartjanChief Digital Officer
Digital
>

People

De collega’s maken het werken bij Mercedes-Benz nóg leuker! Wij zijn een super gezellige en spontane groep mensen. Ondanks alle drukte weten we maar al te goed met elkaar te lachen en grappen te maken, humor is bij ons essentieel voor een goede werksfeer.
VanessaManager Collections & Litigation
People
>

Finance

Mobiliteitsbehoeften wijzigen, klanten hebben hoge verwachtingen omtrent nieuwe diensten en services, dit dwingt ons om niet stil te zitten en na te denken hoe we aan al deze wensen en behoeften kunnen tegemoet komen.

PatrickInsurance Manager MBFS
Finance
>

Sales

Met autoverzekeringen als rode draad doorheen mijn carrière en dit kunnen combineren met de dynamiek van een autoproducent die zich volop voorbereid op de nieuwe mobiliteit, zijn de uitdagingen legio en is er voldoende ruimte voor creativiteit.
PatrickInsurance Manager MBFS
Sales
The perfect environment for professional and personal growth.

We are all in for change. Are you too?

>

Marketing & Communication

Geen dag is hetzelfde, tegelijkertijd is Mercedes een bedrijf dat vooruit kijkt en altijd op zoek is naar verbeteringen en innovaties. Daarnaast is het werken voor een bedrijf dat mooie concrete producten maakt een extra motivatie. Je weet waarvoor je bezig bent, je ziet onze voertuigen regelmatig en mensen hebben daar ook altijd een mening over. Tegelijkertijd voelt Mercedes als een familie die goed voor zijn mensen zorgt en tegelijkertijd je continue uitdaagt.
BartjanChief Digital Officer
Marketing & Communication
>

Service & Support

Wie had er ooit gedacht dat onze voertuigen alleen zouden rijden en dat je met je voertuig zou kunnen spreken. Toch spannend om te weten dat je voor een bedrijf werkt waar innovatie steeds aan de orde is.

DuyguSr. Business Engineer
Service & Support
A culture of creativity and trust.

We are all in for change. Are you too?

>

Leadership

Het management doet zijn best om ons gelukkig te houden : allerlei initiatieven in het kader van “Great Place to work” worden uitgerold.

AnCommunication Coordinator Trucks
Leadership
>

Technical

Tot nu toe ben ik het meest trots op het feit dat ik, samen met Region Europe, een CRM-project mag leiden dat een enorm verschil zal maken voor ons merk.
KathyRetail Consultant
Technical